Tisk

Hořká čokoláda s drcenými oříšky

NázevHodnota
Cechovní normaHořká čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0150
Číslo výrobku2016-06-09-0150/0776
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019697689
Typ baleníhliníková fólie v papírové krabičce
Velikost balení80 g
Způsob distribuce výrobkumalooabchod
Obrázky
3D_14349_CARLA_ceska cokolada_tabulka_horka_70% s drcenymi orisky_150dpi_RGB
Složení
kakaová hmota
cukr
pražená jádra lískových ořechů10 %
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
kakaové máslo
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
8Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2326 kJ / 100g
555.53 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky42 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny23 g/100g
Sacharidy30 g/100g
z toho cukry25 g/100g
Bílkoviny8.2 g/100g
Sůl0.03 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina12 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

lesklá, hladká; barva hnědá

Vůně a chuť

hořce čokoládová, s příchutí pražených lískových oříšků.

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkové kakaové sušiny 50 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno10.12.2018 11:27:58
VytvořilDana Gabrovská
Změněno10.12.2018 11:27:58
ZměnilDana Gabrovská
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Procesní stavSchválený