Tisk
Hořká čokoláda 80%
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Hořká čokoláda |
Číslo cechovní normy | 2016-06-09-0150 |
Číslo výrobku | 2016-06-09-0150/1248 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká |
Charakteristika výrobku | Tabulková čokoláda v hliníkové fólii a papírové krabičce. |
Předkladatel | |
Společnost | Carla spol. s r.o. Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595019625952 |
Typ balení | Hliníková fólie a papírová krabička. |
Velikost balení | 80 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
kakaová hmota | |
cukr | |
kakaové máslo | |
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku | |
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR | |
Přídatné látky | |
E 322 - Lecitiny | |
E 476: Polyglycerolpolyricinoleát (Emulgátor) | |
Alergeny | |
6 | Sója - Sójové boby a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
2356 kJ / 100g | |
562.69 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 46 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 29 g/100g | Sacharidy | 23 g/100g | z toho cukry | 18 g/100g | Bílkoviny | 9 g/100g | Sůl | 0.03 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 13 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech, Barva: tmavě hnědá |
Vůně a chuť | Příjemně čokoládová, hořká bez cizích chutí a vůní |
Konzistence | tvrdá s ostrým lasturovým lomem. |
Nadstandardní parametry | Minimální obsah celkové kakaové sušiny 50 % |
Technologický postup | Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 08.01.2019 06:34:58 |
Vytvořil | Nikol Trsková |
Změněno | 08.01.2019 06:34:58 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |