Tisk

Hořká čokoláda 80%

NázevHodnota
Cechovní normaHořká čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0150
Číslo výrobku2016-06-09-0150/1248
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká
Charakteristika výrobku

Tabulková čokoláda v hliníkové fólii a papírové krabičce.

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019625952
Typ baleníHliníková fólie a papírová krabička.
Velikost balení80 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Obrázky
CARLA_tabulka-Horka_80-80g-3D
Složení
kakaová hmota
cukr
kakaové máslo
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476: Polyglycerolpolyricinoleát (Emulgátor)
Alergeny
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2356 kJ / 100g
562.69 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky46 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny29 g/100g
Sacharidy23 g/100g
z toho cukry18 g/100g
Bílkoviny9 g/100g
Sůl0.03 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina13 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech,

Barva: tmavě hnědá

Vůně a chuť

Příjemně čokoládová, hořká bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lasturovým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkové  kakaové sušiny 50 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno08.01.2019 06:34:58
VytvořilNikol Trsková
Změněno08.01.2019 06:34:58
Procesní stav
Procesní stavSchválený