Tisk

Hořká čokoláda 70%

NázevHodnota
Cechovní normaHořká čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0150
Číslo výrobku2016-06-09-0150/0476
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019697591
Typ baleníhliníková fólie v papírové krabičce
Velikost balení80 g
Obrázky
Tabulka-horka02-3D
Složení
kakaová hmota
cukr
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
kakaové máslo
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
2162 kJ / 100g
516.36 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky40.2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny24.8 g/100g
Sacharidy31.3 g/100g
z toho cukry26.7 g/100g
Bílkoviny8.6 g/100g
Sůl0.02 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina12.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech,

Barva: tmavě hnědá

Vůně a chuť

Příjemně čokoládová, hořká bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lasturovým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkové  kakaové sušiny 50 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno31.10.2017 07:57:35
VytvořilNikol Trsková
Změněno31.10.2017 07:57:35
Procesní stav
Procesní stavSchválený