Tisk
Hořká čokoláda 70% s praženými mandlemi
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Hořká čokoláda |
Číslo cechovní normy | 2016-06-09-0150 |
Číslo výrobku | 2016-06-09-0150/1247 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká |
Charakteristika výrobku | Tabulková čokoláda balená do hliníkové fólie a papírové krabičky. |
Předkladatel | |
Společnost | Carla spol. s r.o. Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595019625976 |
Typ balení | Hliníková fólie a papírová krabička. |
Velikost balení | 80 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
kakaová hmota | |
cukr | |
pražené mandle | 10 % |
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku | |
kakaové máslo | |
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR | |
Přídatné látky | |
E 322 - Lecitiny | |
E 476: Polyglycerolpolyricinoleát (Emulgátor) | |
Alergeny | |
6 | Sója - Sójové boby a výrobky z nich |
8 | Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
2311 kJ / 100g | |
551.95 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 41 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 23 g/100g | Sacharidy | 30 g/100g | z toho cukry | 25 g/100g | Bílkoviny | 9.8 g/100g | Sůl | 0.15 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 12 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech, Barva: tmavě hnědá |
Vůně a chuť | Příjemná hořká čokoláda s praženými mandlemi. |
Konzistence | tvrdá s ostrým lasturovým lomem. |
Nadstandardní parametry | Minimální obsah celkové kakaové sušiny 50 % |
Technologický postup | Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 02.05.2019 19:34:20 |
Vytvořil | Nikol Trsková |
Změněno | 02.05.2019 19:34:20 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |