Tisk

Hořká čokoláda 70% s praženými mandlemi

NázevHodnota
Cechovní normaHořká čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0150
Číslo výrobku2016-06-09-0150/1247
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká
Charakteristika výrobku

Tabulková čokoláda balená do hliníkové fólie a papírové krabičky.

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019625976
Typ baleníHliníková fólie a papírová krabička.
Velikost balení80 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Obrázky
Carla_tabulka80g_horska_s_mandlemi-3D
Složení
kakaová hmota
cukr
pražené mandle10 %
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
kakaové máslo
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476: Polyglycerolpolyricinoleát (Emulgátor)
Alergeny
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
8Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2311 kJ / 100g
551.95 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky41 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny23 g/100g
Sacharidy30 g/100g
z toho cukry25 g/100g
Bílkoviny9.8 g/100g
Sůl0.15 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina12 g/100ml
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech,

Barva: tmavě hnědá

Vůně a chuť

Příjemná hořká čokoláda s praženými mandlemi.

Konzistence

tvrdá s ostrým lasturovým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkové  kakaové sušiny 50 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno08.01.2019 06:34:01
VytvořilNikol Trsková
Změněno08.01.2019 06:34:01
Procesní stav
Procesní stavSchválený