Tisk

Hořká čokoláda 70% 100 g

NázevHodnota
Cechovní normaHořká čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0150
Číslo výrobku2016-06-09-0150/1984
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká
Charakteristika výrobku

Výrobek může mít jiný vzhled a EAN – hmotnost, typ a velikost obalu je vždy stejný – pouze může mít různé motivy.

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
Typ baleníČokoláda zabalená do BOPP fólie ( flowpack)
Velikost balení100 g
Obrázky
Coko-horka-70% flowpack
Složení
kakaová hmota
cukr
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
kakaové máslo
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
2262 kJ / 100g
540.24 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky40.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny25.0 g/100g
Sacharidy31.0 g/100g
z toho cukry27.0 g/100g
Bílkoviny8.6 g/100g
Sůl0.03 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina12.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech,

Barva: tmavě hnědá

Vůně a chuť

Příjemně čokoládová, hořká bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lasturovým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkové  kakaové sušiny 50 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno28.11.2019 10:35:34
VytvořilDana Gabrovská
Změněno28.11.2019 10:35:34
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený