Tisk

Hořká čokoláda – neapolitánka čtvercová – krabička baleno po 18ks

NázevHodnota
Cechovní normaHořká čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0150
Číslo výrobku2016-06-09-0150/1618
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká
Charakteristika výrobku

Hořká čokoláda – neapolitánka čtvercová – krabička baleno po 18ks
Čtvercová čokoláda zabalená do hliníkové fólie a papírku různých motivů po 18ks – kusy jsou vloženy do blistru, blistr je vložen do papírové krabičky, která je zabalena do smrštitelné folie a přetažena papírovým rukávem – hmotnost balení 90 g;

původ složkY:

cukr – ČR

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
Typ baleníhliníková fólie, blistr, papírová krabička
Velikost balení90 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
kakaová hmota
cukr
kakaové máslo
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
2262 kJ / 100g
540.24 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky40 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny25 g/100g
Sacharidy31 g/100g
z toho cukry27 g/100g
Bílkoviny8.6 g/100g
Sůl0.03 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina12 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: lesklá, hladká.
Barva: tmavě hnědá.

Vůně a chuť

Hořce čokoládová, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

Konzistence: tvrdá s ostrým lomem

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkové kakaové kakaové sušiny 50 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

kakaová sušina minimálně 50 %.

Uživatel
Vytvořeno27.05.2019 07:13:31
VytvořilDana Gabrovská
Změněno27.05.2019 07:13:31
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený