Rybí salát s jogurtem
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Rybí salát s jogurtem |
Číslo cechovní normy | 2018-12-11-0407 |
Číslo výrobku | 2018-12-11-0407/1237 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Výrobky z marinovanovaných solených a uzených ryb, z rekonstituovaného rybího masa (surimi) a z masa z vodních živočichů (korýši, mlži apod.) - saláty |
Charakteristika výrobku | Lahůdkový salát s podílem marinovaných sleďových ryb s příměsí zeleniny; marinované sleďové filety 40 % (pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření, sleď (Clupea harengus; sterilovaná zelenina 24% (cibule, zelí, okurky, mrkev, pitná voda, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, kyselina: kyselina citronová, antioxidant: disiřičitan draselný. |
Předkladatel | |
Společnost | GASTRO-MENU EXPRESS a.s. Konská 199 739 61, Třinec Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595190703388 |
Typ balení | vanička s víčkem |
Velikost balení | 135 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
marinované sleďové filety | 40 % |
jogurt bílý | 23 % |
majonéza(řepkový olej, pitná voda, sušené vaječné žloutky, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, guarová guma) | |
sterilovaná zelenina | 24 % |
cukr | |
Přídatné látky | |
E 202: Sorbát draselný (Konzervant) | |
E 211 - Benzoát sodný | |
Alergeny | |
4 | Ryby - Ryby a výrobky z nich |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany - Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce |
Energetická hodnota výrobku | |
926 kJ / 100g | |
221.16 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 19.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.4 g/100g | Sacharidy | 4.6 g/100g | z toho cukry | 3.7 g/100g | Bílkoviny | 7.6 g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | – vzhled: lahůdkový salát s podílem marinovaných sleďových ryb s příměsí zeleniny, vše rovnoměrně promíchané a dobře spojené majonézou; |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: příjemná slano-sladko-kyselá, typická pro výrobek z marinovaných ryb s příměsí zeleniny, majonézy a jogurtu. |
Konzistence | Všechny částice salátu přiměřeně měkké a křehké. |
Nadstandardní parametry | Zaručený podíl marinovaného rybího masa, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez barviv a látek s barvícím účinkem, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru, majonéza a jogurt dle ČCN. |
Technologický postup | Smíchání nakrájené ryby se sterilovanou zeleninou, vše pořádně spojeno majonézou a jogurtem. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 11.12.2018 09:16:07 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 11.12.2018 09:16:07 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |