Herkules krájený 100 g OA
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Herkules |
Číslo cechovní normy | 2016-03-22-0064 |
Číslo výrobku | 2016-03-22-0064/0937 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované |
Charakteristika výrobku | Na 100g výrobku bylo použito 140g masa. poměrový parametr obsah tuku/obsah ČSB:1,87 |
Předkladatel | |
Společnost | KMOTR - Masna Kroměříž a.s. Hulínská 2286/28 767 01 , Kroměříž Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592711002777 |
Typ balení | ochranná atmosféra, PE obal |
Velikost balení | 100 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | |
vepřové sádlo | |
hovězí maso | |
jedlá sůl | |
dextróza | |
koření | |
startovací kultura mikroorganismů | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1635 kJ / 100g | |
390.49 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 33 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 11 g/100g | Sacharidy | 3.4 g/100g | z toho cukry | 0.3 g/100g | Bílkoviny | 21 g/100g | Sůl | 2.8 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování: řez je lesklý a hladký. Barva na řezu je růžově-červená. Zrna surovin jsou převážně o velikosti 2 mm, bez shluku tukových nebo libových částic. Povrchový vzhled: povrch suchý, podélně mírně vrásčitý. Barva je tmavě červenohnědá. |
Vůně a chuť | Chuť: průměrně až výrazně slaná, výrazněji kořeněná. Na skusu je výrobek vláčný až křehký. Vůně: příjemná, aromatická po použitých surovinách a přísadách |
Konzistence | Konzistence pružná až tuhá. Příjemná na skus. |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, fermentace, sušení, balení, Technologický obal: Kouři prostupný obal |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | obsah tuku: 33 g/100g obsah ČSB: 16,63 g/100g
poměrový parametr obsah tuku/ obsah ČSB: 1,98 |
Uživatel | |
Vytvořeno | 07.08.2020 10:36:29 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 07.08.2020 10:36:29 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |