Tisk

Halušky vařené 600 g

NázevHodnota
Cechovní normaHalušky vařené
Číslo cechovní normy2019-06-03-0436
Číslo výrobku2019-06-03-0436/1656
Zařazení dle legislativyHotové pokrmy
Charakteristika výrobku

Vařené bramborové halušky. Výrobek je určen po tepelné regeneraci jako součást hlavního jídla

Předkladatel
Společnost Beskyd Fryčovice, a.s.
Fryčovice 606
739 45, Fryčovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594007294194
Typ baleníVakuový sáček PA/PE 200x350mmx70mic + etiketa "univezál"
Velikost balení600 g
Způsob distribuce výrobkuVýrobky jsou dopravovány v krytých, chlazených a čistých dopravních prostředcích, jsou chráněny před poškozením, teplotními výkyvy. Výrobky musí být distribuovány při teplotě 2-8°C.
Obrázky
halusky_BF
Složení
brambory vařené36.9 %
Pšeničná mouka36.9 %
pitná voda23.2 %
Vaječná melanž1.5 %
sůl1.5 %
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
Základní výživové hodnoty
Tuky1.2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.24 g/100g
Sacharidy33 g/100g
z toho cukry7 g/100g
Bílkoviny5.6 g/100g
Sůl0.18 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Čerstvý, oválný tvar bez cizích příměsí a nečistot

Barva: nažloutlá dle použitých surovin

Vůně a chuť

charakteristická dle použitých surovin, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

měkké, ne rozvařené

Nadstandardní parametry

Halušky jsou z vyrobeny z brambor pocházející z České republiky. Výrobek neobsahuje žádná „éčka“ ani přídatné látky.

Technologický postup

Vařené brambory se namelou a vloží do díže hnětače. K bramborům se postupně přidá sůl, vaječná melanž a mouka, zpracuje se těsto.

Halušky se tvarují, uvaří, vychladí, vakuově zabalí a dochladí.

Hotové halušky se skladují a distribuují při teplotě 2 – 8°C

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Listeria monocytogenes – negativní

Salmonella – negativní

CPM – Celkový počet mikroorganismů – max. 1×10^7 CFU

Koliformní bakterie – max. 1×10^5 CFU

Plísně + kvasinky – max. 1×10^6 CFU

 

Uživatel
Vytvořeno30.05.2019 09:21:11
VytvořilHana Šubertová
Změněno30.05.2019 09:21:11