Tisk

Gustoso Dušená šunka nejvyšší jakosti zauzená,krájená shaved 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0980
Zařazení dle legislativy
Charakteristika výrobku

Šunka nejvyšší jakosti zauzená,krájená stylem shaved,baleno v ochranné atmosféře

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594026124571
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová kýta90 %
vepřové sádlo4 %
pitná voda
jedlá sůl1.9 %
dextróza
glukózový sirup
Přídatné látky
E250 dusitan sodný do 150mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 452 - Polyfosforečnany do 5000mg/kg
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
546 kJ / 100g
130.4 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky5.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.5 g/100g
Sacharidy1.5 g/100g
z toho cukry0.8 g/100g
Bílkoviny18.4 g/100g
Sůl1.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalová šunka nejvyšší jakosti s tenkým tukovým krytím po obvodu.Zauzená,krájená,balená v ochranné atmosféře

Vůně a chuť

jemně slaná,zauzená,lahodná

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa 90%,zauzeno přírodním kouřem z bukového dřeva,neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 10%, obsah masa 90%, obsah soli 1,9%, obsah ČSB min. 16%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno04.06.2018 15:50:00
VytvořilPetr Korejs
Změněno04.06.2018 15:50:00
Procesní stav
Procesní stavSchválený