Tisk

Grilovací tyčinky se sýrem 680 g

NázevHodnota
Cechovní normaGrilovací tyčinky
Číslo cechovní normy2018-03-29-0370
Číslo výrobku2018-03-29-0370/1483
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

sýr Eidam [ pasterované kravské mléko, jedlá sůl, mlékárenské kultury, syřidlo]

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20105662
Typ balenívakuové balení
Velikost balení340 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso60 %
hovězí maso15 %
sýr Eidam podle ČCN10 %
pitná voda
bramborový škrob
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný)
bambusová vláknina
směs koření
extrakty koření
Přídatné látky
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo)
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1195 kJ / 100g
285.41 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky23.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny9.0 g/100g
Sacharidy4.2 g/100g
z toho cukry0.7 g/100g
Bílkoviny16.0 g/100g
Sůl2.00 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – barva dle použitých surovin. Nákroj je hladký, přípustná jsou drobná zrnka kolagenních částic i jemná pórovitost. Pokud je použita hrubě mělněná vložka, mozaika zrn je nepravidelná, bez zhluku tukových nebo libových částic. Mohou být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled – barva odpovídá použitým surovinám, technologii výroby a případně použitému posypu. Jednotlivé kusy tyčinek jsou bez deformace.

Vůně a chuť

j

Konzistence

Pevná, pružná

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa;
b) bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku .

Technologický postup

Příprava surovin, narážení, tepelné opracování, chlazení, balení; bez technologického obalu

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno21.03.2019 14:26:21
VytvořilDana Gabrovská
Změněno21.03.2019 14:26:21
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený