Tisk
Grilovací tyčinky se sýrem Dobré maso na gril 340g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Grilovací tyčinky |
Číslo cechovní normy | 2018-03-29-0370 |
Číslo výrobku | 2018-03-29-0370/1482 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | sušená zelenina 1,3% (paprikové floky, petrželová nať) |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890000939 |
Typ balení | vakuové balení |
Velikost balení | 340 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 65 % |
hovězí maso | 15 % |
sýr Eidam podle ČCN | 10 % |
pitná voda | |
bramborový škrob | |
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný) | |
rostlinná vláknina | |
směs koření | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo) | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1264 kJ / 100g | |
301.89 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 25.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.0 g/100g | Sacharidy | 2.3 g/100g | z toho cukry | 0.6 g/100g | Bílkoviny | 16.0 g/100g | Sůl | 2.05 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování – barva dle použitých surovin. Nákroj je hladký, přípustná jsou drobná zrnka kolagenních částic i jemná pórovitost. Pokud je použita hrubě mělněná vložka, mozaika zrn je nepravidelná, bez zhluku tukových nebo libových částic. Mohou být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled – barva odpovídá použitým surovinám, technologii výroby a případně použitému posypu. Jednotlivé kusy tyčinek jsou bez deformace. |
Vůně a chuť | j |
Konzistence | Pevná, pružná |
Nadstandardní parametry | a) vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Příprava surovin, narážení, tepelné opracování, chlazení, balení; bez technologického obalu |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.03.2020 15:20:32 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.03.2020 15:20:32 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |