Tisk

Grilovací tyčinky jalapeňo 340g

NázevHodnota
Cechovní normaGrilovací tyčinky
Číslo cechovní normy2018-03-29-0370
Číslo výrobku2018-03-29-0370/1521
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód4056489063582
Typ balenívakuové balení
Velikost balení340 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso75 %
hovězí maso15 %
pitná voda
bramborový škrob
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný)
Jalapeňo papričky1.0 %
bambusová vláknina
červené a zelené paprikové floky
extrakty koření
posyp - červené a zelené paprikové floky
Přídatné látky
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo)
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1312 kJ / 100g
313.35 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky25.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny9.3 g/100g
Sacharidy7.2 g/100g
z toho cukry1.8 g/100g
Bílkoviny15 g/100g
Sůl1.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – barva dle použitých surovin. Nákroj je hladký, přípustná jsou drobná zrnka kolagenních částic i jemná pórovitost. Pokud je použita hrubě mělněná vložka, mozaika zrn je nepravidelná, bez zhluku tukových nebo libových částic. Mohou být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled – barva odpovídá použitým surovinám, technologii výroby a případně použitému posypu. Jednotlivé kusy tyčinek jsou bez deformace.

Vůně a chuť

Chuť – přiměřeně slaná, případně po použitém koření či ochucovacích složkách. Vůně – příjemná po čerstvé uzenině.

Konzistence

Pevná, pružná

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa;
b) bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku .

Technologický postup

Příprava surovin, narážení, tepelné opracování, chlazení, balení; bez technologického obalu

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno23.03.2019 19:45:32
VytvořilDana Gabrovská
Změněno23.03.2019 19:45:32
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě