Klobása se sýrem Camembert Grill menu 300 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/2090 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | klobása se sýrem Camembert (mléko, mléčné kultury, jedlá sůl, syřidlo, kulturní plíseň) |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890004616 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 300 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 80 % |
sýr Camembert | 15 % |
voda | |
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný | |
vepřové střevo | |
dextróza | |
extrakty koření | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo) | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1190 kJ / 100g | |
284.21 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 24.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 10.0 g/100g | Sacharidy | 0.3 g/100g | z toho cukry | 0.1 g/100g | Bílkoviny | 18.0 g/100g | Sůl | 1.8 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je vychlazený výrobek hladký, barva na řezu odpovídá použitým surovinám. Mohou zde být patrné částice použitého koření a také zde mohou být zastoupeny výrazně bílé, stejnoměrně rozmístěné kostky tučné suroviny. Nepřipouští se shluky tukových nebo libových zrn. Připouští se ojedinělé drobné, měkké kolagenní částice a drobné dutinky. Výrobek nesmí vykazovat vytavený tuk. Povrchový vzhled výrobek je tmavě až kaštanově červenohnědé barvy, případně červené barvy po použité paprice. Povrch je lesklý, hladký až mírně vrásčitý, bez kouřových skvrn. Jednotlivé kusy jsou přibližně stejné hmotnosti bez deformace. Kapičky zaschlé šťávy na povrchu jsou přípustné. |
Vůně a chuť | jemná chuť po sýru Camembert |
Konzistence | tuhá, pevná, soudržná, na omak zrnitá, nesmí být nesoudržná nebo netypická měkká |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení, Technologický obal:
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.03.2020 16:22:50 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.03.2020 16:22:50 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |