Tisk

Grilovací klobása s nivou

NázevHodnota
Cechovní normaKlobása tepelně opracovaná
Číslo cechovní normy2016-08-08-0075
Číslo výrobku2016-08-08-0075/1779
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný.Sýr Niva(10%)(mléko, jedlá sůl, mlékárenská kultura, plíseň Penicillium roqueforti, chlorid vápenatý),

Předkladatel
Společnost MP Krásno, a.s.
Hranická 430/34,
75701, Valašské Meziříčí
c
Definice balení
EAN kód8594013393355
Typ baleníochranná atmosféra
Velikost balení1.2 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso85 %
pitná voda
sýr Niva
jedlá sůl
koření
dextróza
česnek
cukr
aroma
extrakty koření
kouřové aroma
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 315: Kyselina erythorbová (syn. kyselina isoaskorbová) - (Antioxidant)
E 451 - Trifosforečnany
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
932 kJ / 100g
222.59 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky17.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny7.5 g/100g
Sacharidy0.9 g/100g
z toho cukry0.6 g/100g
Bílkoviny17.0 g/100g
Sůl2.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek je naražený do vepřového střeva, na povrchu zlatavěhnědé barvy. Na řezu je patrná mozaika použité suroviny, Nivy a koření. Chuť a vůně výrobku je po Nivě, použitém koření a po uzení.

Vůně a chuť

Chuť a vůně výrobku je po Nivě, použitém koření a po uzení.

Konzistence

Konzistence je soudržná.

Nadstandardní parametry

Bez lepku
Bez SOM a drůbežího SOM;
Vysoký obsah masa (85%);
Bez zvýrazňovačů chuti;
Bez přídavku bílkovinných přísad;
Přírodní střevo.

Technologický postup

Výrobek je naražený do vepřového střeva, na povrchu zlatavěhnědé barvy. Na řezu je patrná mozaika použité suroviny, Nivy a koření. Chuť a vůně výrobku je po Nivě, použitém koření a po uzení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno21.06.2019 15:34:17
VytvořilDana Gabrovská
Změněno21.06.2019 15:34:17
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený