Tisk
Grill&Fun tyčinky Jalapeno 600 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Masný polotovar – grilovací tyčinky |
Číslo cechovní normy | 2019-03-19-0423 |
Číslo výrobku | 2019-03-19-0423/1572 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary |
Charakteristika výrobku | balení: vanička: rozměr: 227x178x50 mm, barva: black, se sací podložkou vrchní folie: Horní fólie: Transparentní fólie s antifogovou bariérou 52 µ Materiál horní fólie: PET/CPP |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 20108113 |
Typ balení | vanička a transparentní folie |
Velikost balení | 600 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 95 % |
vepřové sádlo | |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
zelené paprikové plátky | 0.5 % |
extrakty koření | |
červená řepa | |
posyp: zelené paprikové floky Jalapeno, zelený mletý pepř | |
Přídatné látky | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
E 325: Mléčnan sodný (Antioxidant, plnidlo, zvlhčující látka) | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1125 kJ / 100g | |
268.69 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 23.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 8.7 g/100g | Sacharidy | 0.4 g/100g | z toho cukry | 0.1 g/100g | Bílkoviny | 15.0 g/100g | Sůl | 1.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | výrobek je barvy světlé, možno přidat různé dekorační koření |
Vůně a chuť | Vůně – příjemná, chuť po upečení/grilování, ohřátí výrazná po mase a přidaných kořenících složkách |
Konzistence | po tepelném opracování pevná a soudržná |
Nadstandardní parametry | a) vysoký obsah masa (minimálně 90 %) |
Technologický postup | Příprava surovin, míchání, tvarování, balení, chlazení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 05.04.2019 11:25:26 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 05.04.2019 11:25:26 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |