Tisk

Grill&Fun tyčinky Jalapeno 600 g

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – grilovací tyčinky
Číslo cechovní normy2019-03-19-0423
Číslo výrobku2019-03-19-0423/1572
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku

balení:

vanička: rozměr: 227x178x50 mm, barva: black, se sací podložkou vrchní folie: Horní fólie: Transparentní fólie s antifogovou bariérou 52 µ Materiál horní fólie: PET/CPP

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20108113
Typ balenívanička a transparentní folie
Velikost balení600 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso95 %
vepřové sádlo
pitná voda
jedlá sůl
zelené paprikové plátky0.5 %
extrakty koření
červená řepa
posyp: zelené paprikové floky Jalapeno, zelený mletý pepř
Přídatné látky
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant)
E 325: Mléčnan sodný (Antioxidant, plnidlo, zvlhčující látka)
E 300 - Kyselina askorbová
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1125 kJ / 100g
268.69 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky23.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny8.7 g/100g
Sacharidy0.4 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny15.0 g/100g
Sůl1.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

výrobek je barvy světlé, možno přidat různé dekorační koření

Vůně a chuť

Vůně – příjemná, chuť po upečení/grilování, ohřátí výrazná po mase a přidaných kořenících složkách

Konzistence

po tepelném opracování pevná a soudržná

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa (minimálně 90 %)
b) bez SOM a drůbežího SOM, škrobu a bílkovinných přísad

Technologický postup

Příprava surovin, míchání, tvarování, balení, chlazení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno05.04.2019 11:25:26
VytvořilDana Gabrovská
Změněno05.04.2019 11:25:26
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený