Tisk

Grill&Fun klobása chalupářská 500 g

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – grilovací klobásy
Číslo cechovní normy2019-04-05-0425
Číslo výrobku2019-04-05-0425/1295
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

masný polotovar

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20108199
Typ baleníochranná atmosféra, PE obal
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso92 %
vepřové sádlo5 %
pitná voda
jedlá sůl
směs koření
sušená petrželová nať
dextróza
aroma
extrakty koření
bambusová vláknina
skopové střívko
Přídatné látky
E 325: Mléčnan sodný (Antioxidant, plnidlo, zvlhčující látka)
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1150 kJ / 100g
274.66 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky23 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny8.7 g/100g
Sacharidy2.6 g/100g
z toho cukry0.3 g/100g
Bílkoviny15.0 g/100g
Sůl1.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

výrobek je barvy světlé, možno přidat různé dekorační koření

Vůně a chuť

jemná chuť po koření a petrželi

Konzistence

po tepelném opracování pevná a soudržná

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa (minimálně 90 %)
b) bez SOM a drůbežího SOM, škrobu a bílkovinných přísad

Technologický postup

Příprava surovin, míchání, narážení, balení, chlazení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno05.04.2019 09:44:36
VytvořilDana Gabrovská
Změněno05.04.2019 09:44:36
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený