Tisk

„Řezníkova čerstvá porce“ Vinná klobása lahůdková cca 400g 

NázevHodnota
Cechovní normaVinná klobása
Číslo cechovní normy2019-11-04-0456
Číslo výrobku2019-11-04-0456/1144
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

světlá žemle [pšeničná mouka, pekařské droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód283817
Typ baleníochranná atmosféra, PE obal
Velikost balení400 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso47 %
hovězí maso14 %
vepřové sádlo10 %
světlá žemle
pitná voda
bílé víno suché jakostní (Mueller-Thurgau)
mléko
skopové střívko1.2 %
koření (pepř černý mletý, muškátový květ mletý, hřebíček mletý)
sušená vaječná melanž
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1138 kJ / 100g
271.79 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky22.6 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny8.8 g/100g
Sacharidy5.9 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny11.8 g/100g
Sůl1.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

výrobek je barvy světlé (bílé, světle růžové)

Vůně a chuť

Chuť po upečení – typická pro tento výrobek, zřetelná chuť po vínu, přiměřeně slaná a šťavnatá.

Vůně – příjemná, zřetelná vůně po vínu.

Konzistence

po upečení pevná a soudržná

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa
b) bez SOM a drůbežího SOM, barviv, vlákniny, zvýrazňovačů chuti, škrobu a bílkovinných přísad

Technologický postup

Příprava surovin, míchání, plnění do technologických obalů, balení, chlazení.
Přírodní skopové střevo, průměr max. 24 mm.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno04.11.2019 10:45:53
VytvořilDana Gabrovská
Změněno04.11.2019 10:45:53
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený