Tisk
„Řezníkova čerstvá porce“ Vinná klobása lahůdková cca 400g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vinná klobása |
Číslo cechovní normy | 2019-11-04-0456 |
Číslo výrobku | 2019-11-04-0456/1144 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | světlá žemle [pšeničná mouka, pekařské droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 283817 |
Typ balení | ochranná atmosféra, PE obal |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 47 % |
hovězí maso | 14 % |
vepřové sádlo | 10 % |
světlá žemle | |
pitná voda | |
bílé víno suché jakostní (Mueller-Thurgau) | 6 % |
mléko | |
skopové střívko | |
koření (pepř černý mletý, muškátový květ mletý, hřebíček mletý) | |
sušená vaječná melanž | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1138 kJ / 100g | |
271.79 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 22.6 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 8.8 g/100g | Sacharidy | 5.9 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 11.8 g/100g | Sůl | 1.8 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | výrobek je barvy světlé (bílé, světle růžové) |
Vůně a chuť | Chuť po upečení – typická pro tento výrobek, zřetelná chuť po vínu, přiměřeně slaná a šťavnatá. Vůně – příjemná, zřetelná vůně po vínu. |
Konzistence | po upečení pevná a soudržná |
Nadstandardní parametry | a) vysoký obsah masa
masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu |
Technologický postup | Příprava surovin, míchání, plnění do technologických obalů, balení, chlazení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 16.10.2020 10:39:13 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 16.10.2020 10:39:13 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |