Tisk

Filety z aljašské tresky

NázevHodnota
Cechovní normaHluboce zmrazené mořské ryby
Číslo cechovní normy2018-03-29-0372
Číslo výrobku2018-03-29-0372/0941
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - ryby - mořské (zmrazené, čerstvé)
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost FRIGOSERVIS s.r.o.
Roháčova 188/37
130 00, Praha 3
c
Definice balení
EAN kód8594014236217
Typ baleníLD/PE sáček
Velikost balení400 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
Aljašská treska
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
344 kJ / 100g
82.16 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.67 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny17.81 g/100g
Sůl1.16 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

celistvá svalovina s charakteristickým trámcováním

Vůně a chuť

specifická pro daný druh ryby, vůně může být až neutrální, jinak typická pro daný druh ryby, nepřijatelný je kyselý nebo slabě nepříjemný zápach, např. po čpavku

Konzistence

žádoucí je pevná až elastická konzistence, nežádoucí je měkká až rozbředlá

Nadstandardní parametry

celkový podíl 100 % ryby; seafrozen kvalita, minimálně zabaleno v České republice

Technologický postup

Zmrazená rybí surovina (filety) – vybalení z kartonu,příp. z folie – odstranění folie – mechanické rozdělení filet – ruční oddělování jednotlivých kusů – ukládání do beden- glazování – ruční navážení do sáčku- zatavení – etiketace – kompletace do kartonu – skladování

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno21.05.2018 12:23:05
VytvořilDana Gabrovská
Změněno21.05.2018 12:23:05
Procesní stav
Procesní stavSchválený