Tisk
Filety z aljašské tresky
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Hluboce zmrazené mořské ryby |
Číslo cechovní normy | 2018-03-29-0372 |
Číslo výrobku | 2018-03-29-0372/0941 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - ryby - mořské (zmrazené, čerstvé) |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | FRIGOSERVIS s.r.o. Roháčova 188/37 130 00, Praha 3 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594014236217 |
Typ balení | LD/PE sáček |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
Aljašská treska | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
344 kJ / 100g | |
82.16 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0.67 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 17.81 g/100g | Sůl | 1.16 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | celistvá svalovina s charakteristickým trámcováním |
Vůně a chuť | specifická pro daný druh ryby, vůně může být až neutrální, jinak typická pro daný druh ryby, nepřijatelný je kyselý nebo slabě nepříjemný zápach, např. po čpavku |
Konzistence | žádoucí je pevná až elastická konzistence, nežádoucí je měkká až rozbředlá |
Nadstandardní parametry | celkový podíl 100 % ryby; seafrozen kvalita, minimálně zabaleno v České republice |
Technologický postup | Zmrazená rybí surovina (filety) – vybalení z kartonu,příp. z folie – odstranění folie – mechanické rozdělení filet – ruční oddělování jednotlivých kusů – ukládání do beden- glazování – ruční navážení do sáčku- zatavení – etiketace – kompletace do kartonu – skladování |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 21.05.2018 12:23:05 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 21.05.2018 12:23:05 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |