Tisk

Filé z aljašky

NázevHodnota
Cechovní normaHluboce zmrazené mořské ryby
Číslo cechovní normy2018-03-29-0372
Číslo výrobku2018-03-29-0372/0961
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - ryby - mořské (zmrazené, čerstvé)
Charakteristika výrobku

Jednosložkový výrobek

Předkladatel
Společnost Bidfood Kralupy s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01, Kralupy nad Vltavou
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594007917284
Typ baleníLD/PE sáček
Velikost balení300 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
Aljašská treska
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
314 kJ / 100g
74.99 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.8 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.3 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny16.7 g/100g
Sůl0.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Rybí svalovina v kvalitě PBO, celistvá svalovina s charakteristickým trámcováním.

Vůně a chuť

vůně specifická pro daný druh ryby.

Konzistence

pevná, elastická konzistence a lístkování.

Nadstandardní parametry

Bez kostí, seafrozen kvalita, jednotlivě balené porce do zatavitelné folie, 100 % obsah rybího masa

Technologický postup

Surovina zmrazená na moři rozřezána na porce v ČR a zabalena.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno21.05.2018 15:36:12
VytvořilDana Gabrovská
Změněno21.05.2018 15:36:12
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Halušky vařené 600 g