Tisk

Jelení krk bez kosti

NázevHodnota
Cechovní normaJelen evropský, Jelen sika, Muflon, Daněk, Srnec - dělená vysoká zvěřina čerstvá a hluboce zmrazená
Číslo cechovní normy2020-06-16-0476
Číslo výrobku2020-06-16-0476/2532
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - ryby - mořské (zmrazené, čerstvé)
Charakteristika výrobku

Zvěřinové maso bez přídatných látek – jednosložkový výrobek – Jelení krk bez kosti;
balení 1 – 3 kg

Předkladatel
Společnost Zvěřina BERBERA s.r.o.
Tachovská Huť 11
35301, Tři Sekery
Česká republika
Definice balení
EAN kód289072
Typ balenívakuové balení/sáček
Velikost balení1.5 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
maso z vysoké zvěřiny - jelena
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Základní výživové hodnoty
Tuky g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny g/100g
Sůl g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled – bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin; bez roztříštěných kostí či potrhané svaloviny způsobených střelou.
Barva – jednotná barva typická pro zvěřinové maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.

Vůně a chuť

Vůně – typická pro zvěřinové maso, bez cizího zápachu, po čerstvém mase.

Konzistence

Vůně – typická pro zvěřinové maso, bez cizího zápachu, po čerstvém mase.

Nadstandardní parametry

Nadstandardní parametry
– Zvěřina českého původu splňující parametry ČCN, veterinárně prohlédnuta
– výrobek prošel metaldetekcí

Technologický postup

Vykolená zvěřina v kůži je veterinárně prohlédnuta, stažena, veterinárně prohlédnuta a uvolněna k bourání, bourána, porcována a upravován a balena, případně zmrazován.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Zvěřinové jelení maso bez přítomnosti zbytků střel

Uživatel
Vytvořeno03.03.2021 16:10:42
VytvořilDana Gabrovská
Změněno03.03.2021 16:10:42
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska @ foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek @ foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g