Tisk

Dělená divoká zvěřina hluboce zmrazená a čerstvá z daňka

NázevHodnota
Cechovní normaJelen evropský, Jelen sika, Muflon, Daněk, Srnec - dělená vysoká zvěřina čerstvá a hluboce zmrazená
Číslo cechovní normy2020-06-16-0476
Číslo výrobku2020-06-16-0476/2278
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - ryby - mořské (zmrazené, čerstvé)
Charakteristika výrobku

Jednosložkový výrobek:

Plec, bok, nízký roštěnec, žebro, hrudí, špička krku, krk, vysoký roštěnec, podplečí, koleno (osobuko), kýta, kýta BK vrchní šál, kýta BK spodní šál, kýta BK váleček, kýta BK předkýtí, kýta BK květová špička, velká plec, loupaná plec, kulatá plec, svíčková, extra řezy, v případě masa na guláš se jedná o kombinaci jedné, či více výše uvedených částí bez kosti.

 

 

Předkladatel
Společnost Bidfood Kralupy s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01, Kralupy nad Vltavou
Česká republika
Definice balení
Typ balenívakuové balení/skin
Velikost balení1000 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
maso z vysoké zvěřiny - daňka
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Základní výživové hodnoty
Tuky g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny g/100g
Sůl g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled – bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin; bez roztříštěných kostí či potrhané svaloviny způsobených střelou.
Barva – jednotná barva typická pro zvěřinové maso (červená, tmavě červená) bez viditelných skvrn a krevních podlitin.

Vůně a chuť

Vůně – typická pro zvěřinové maso, bez cizího zápachu, po čerstvém mase.

Konzistence

Konzistence – pružná textura zvěřinového masa.

Nadstandardní parametry

Zvěřina českého původu splňující parametry ČCN, veterinárně prohlídnuta

Technologický postup

Vykolená zvěřina v kůži je veterinárně prohlídnuta, stažena, veterinárně prohlídnuta a uvolněna k bourání, bourána, porcována a upravován a balena, případně zmrazován.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno29.07.2020 17:43:07
VytvořilDana Gabrovská
Změněno29.07.2020 17:43:07
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený