Farmářská klobáska tenká 210 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/2552 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek tepelně opracovaný – uzený.Balení je opatřeno technickou etiketou s přesným složením výrobku a dekorativní etiketou. |
Předkladatel | |
Společnost | VÁHALA a spol. s r.o. výroba a prodej masných a lahůdkářských výrobků Náměstí Míru 97 753 66, Hustopeče nad Bečvou Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594024658283 |
Typ balení | fólie APET + PE, ochranná atmosféra |
Velikost balení | 210 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod, vlastní prodejny |
Složení | |
vepřové maso | 85 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
směs koření | |
aroma | |
přírodní střevo | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
964 kJ / 100g | |
230.24 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 17.3 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 6.7 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 18.9 g/100g | Sůl | 1.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Povrch – zauzený do červenohněda, hladký, bez technologického znečištění, nožičky klobásek jsou stejnoměrně velké. |
Vůně a chuť | Chuť a vůně – lahodná, na skusu křehká, přiměřeně slaná, mírně kořeněná, chuť po ohřátí šťavnatá, plná masová. |
Konzistence | Konzistence – křehká, pružná, soudržná po ohřevu. |
Nadstandardní parametry | Farmářská klobáska tenká je vyrobena podle staré hanácké receptury – Hanácké šperké. |
Technologický postup | • Opracování vepřového masa, |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Sledují se: |
Uživatel | |
Vytvořeno | 15.03.2021 09:11:02 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 15.03.2021 09:11:02 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Regionální potravina | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |