Tisk
Extrudované sójové boby
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Extrudované sójové boby |
Číslo cechovní normy | 2019-10-14-0453 |
Číslo výrobku | 2019-10-14-0453/1919 |
Zařazení dle legislativy | Krmiva |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Zemědělské služby Dynín, a.s. Dynín 92 37364, Dynín Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | volné ložené, pytlované |
Velikost balení | 50 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod, velkoobcho |
Složení | |
sójové boby | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | tvar typický pro daný výrobek (obvykle forma drobných částí různé frakce barva žlutá až tmavě žlutá |
Vůně a chuť | typická sójová bez cizích příchutí a pachů |
Konzistence | lehce mazlavá, středně měkká |
Nadstandardní parametry | Obsahuje více než 33% bílkovin z celkové hmotnosti výrobku a více než 16% tuku z celkové hmotnosti výrobku. Obsahuje výrazně snížený podíl antinutričních látek (inhibitor trypsinu) do 5 mg na gram výrobku Obsah GMO nižší než 0,9% v případě deklarace bez GMO |
Technologický postup | Proces extruze zahrnuje drcení, zahřátí materiálu za zvýšeného tlaku a následné protlacování materiálu šterbinou s cílem dosáhnout mechanické a tepelné |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 14.10.2019 19:56:56 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 14.10.2019 19:56:56 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |