Tisk
EXTRA JAM Jahoda „790 g“
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Extra džemy jednodruhové méně sladké |
Číslo cechovní normy | 2016-03-21-0114 |
Číslo výrobku | 2016-03-21-0114/0569 |
Zařazení dle legislativy | Ovoce, zelenina, houby, skořápkové plody a výrobky z nich - zpracované ovoce - džemy výběrové (Extra) méně sladké |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | HAMÉ s.r.o. Kunovice Na Drahách 814 686 04, Kunovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595139764548 |
Typ balení | sklo |
Velikost balení | 790 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
jahody | 50 g/100 g |
cukr | |
pitná voda | |
Přídatné látky | |
E 440 - Pektiny | |
E 330 - Kyselina citrónová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
894 kJ / 100g | |
213.52 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
Tuky | 0.3 g/100g |
Nasycené mastné kyseliny | g/100g |
Sacharidy | 51.7 g/100g |
Cukry | 51.1 g/100g |
Bílkoviny | 0.3 g/100g |
Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | kompaktní hmota, popř. s viditelnými kousky ovoce |
Vůně a chuť | chuť: po použitém druhu ovoce, sladká, popř. mírně nakyslá, bez cizích příchutí, vůně: po použitém druhu ovoce, bez cizích pachů |
Konzistence | rosolovitá až mírně roztékavá |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Navážení surovin dle receptury, jejich smíchání ve výrobním zařízení (varném kotli), vaření za stálého míchání, přepuštění směsi do plnícího zařízení, plnění do obalu, uzavření obalu, sterilace, chlazení a osušení, etiketace a balení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.07.2017 20:32:53 |
Vytvořil | Jiří Mikyska |
Změněno | 06.07.2017 20:32:53 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |