Tisk
Eidamský sýr 30 % – plátky 50 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Sýry eidamského typu (s různým obsahem tuku a sušiny) |
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0019 |
Číslo výrobku | 2015-12-22-0019/0449 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní zrající |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Moravia Lacto a.s. Jiráskova 2430/94 586 01, Jihlava Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594006321952 |
Typ balení | Al-folie a polyamid/PE-folie |
Velikost balení | 50 g |
Složení | |
mléko | |
jedlá sůl | |
mlékařské kultury | |
syřidlo | |
Přídatné látky | |
E 509 - Chlorid vápenatý | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1065 kJ / 100g | |
254.36 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 15 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.5 g/100g | Sacharidy | 2 g/100g | z toho cukry | 2 g/100g | Bílkoviny | 28 g/100g | Sůl | 1.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva: na řezu smetanově až sýrově žlutá |
Vůně a chuť | čistá, mléčně sýrová, jemně nakyslá, přiměřeně slaná, bez cizích pachů |
Konzistence | celistvá, pružná, připouští se menší počet ok, bez trhlinek |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup |
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 08.09.2017 17:59:58 |
Vytvořil | Petr Tichovský |
Změněno | 08.09.2017 17:59:58 |
Změnil | Jakub Machala |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |