Tisk
Eidam 30% 2 plátky 200 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Sýry eidamského typu (s různým obsahem tuku a sušiny) |
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0019 |
Číslo výrobku | 2015-12-22-0019/1260 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní zrající |
Charakteristika výrobku | Přírodní, polotvrdý,polotučný sýr. Původ hlavní složky – Česká republika. |
Předkladatel | |
Společnost | AGRICOL s.r.o T. Novákové 521 572 01, Polička Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594007641325 |
Typ balení | fólie "Flowpack" |
Velikost balení | 200 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mléko | |
jedlá sůl | |
mlékařské kultury | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1100 kJ / 100g | |
262.72 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 17 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 11.0 g/100g | Sacharidy | 0.4 g/100g | z toho cukry | 0.4 g/100g | Bílkoviny | 27 g/100g | Sůl | 1.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Hladký čistý matný povrch světle žluté barvy. |
Vůně a chuť | VŮNĚ: jemná, čistá; |
Konzistence | polotvrdá, pružná |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup |
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Druh mikroorganismu max. hodnota |
Uživatel | |
Vytvořeno | 31.01.2019 14:18:57 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 31.01.2019 14:18:57 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |