Tisk

DUO Lipánek vanilka – kakao 80 g

NázevHodnota
Cechovní normaSmetanový krém (netermizovaný)
Číslo cechovní normy2015-12-22-0030
Číslo výrobku2015-12-22-0030/0368
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - smetanovo-tvarohové krémy
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost MADETA a.s.
Rudolfovská 246/83
370 01, České Budějovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8593803662213
Typ baleníPE kelímek/ALU víčko
Velikost balení80 g
Složení
tvaroh
smetana36 %
cukr
kakao1.5 %
přírodní vanilkové aroma
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
771 kJ / 100g
184.14 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky11.4 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny7.5 g/100g
Sacharidy14 g/100g
z toho cukry14 g/100g
Bílkoviny7.2 g/100g
Sůl0.08 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

barva: stejnorodá, smetanová nebo charakteristická po použitých přísadách

Vůně a chuť

jemná smetanová, charakteristická po použitých surovinách a přísadách

Konzistence

polotuhá, jemně krémovitá, bez nášlehu,  mírné uvolnění syrovátky není na závadu

Nadstandardní parametry

tuk v sušině minimálně 30 %, mléčná surovina odpovídá cechovní normě „Syrové kravské mléko“ bez tepelného ošetření finálního produktu, základní hmota smetanového krému neobsahuje želatinu, škroby a barviva, neobsahuje stabilizátory, chemicky modifikované škroby, náhradní sladidla, konzervační látky, umělá aromata

Technologický postup
  1. Míchání smetany, cukru a ochucující složky s tvarohem
  2. plnění do spotřebitelských obalů
  3. vychlazení
  4. expedice
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno13.11.2017 12:04:58
VytvořilAlena Kotašková
Změněno13.11.2017 12:04:58
ZměnilJakub Rainisch
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Procesní stavSchválený