Tisk

Bůčková roláda krájená

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/2127
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Jedná se o tepelně opracovaný masný výrobek. Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Trvanlivost je 15 dní.

původ hlavních složek : ČR a EU

Skladujte při teplotě +1°C až +5°C.

 

Upřesnění výživových údajů na 100 g:

cukry <0,5

Předkladatel
Společnost MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
572 01, Kamenec u Poličky
Česká republika
Definice balení
Typ baleníeurolog
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso68 %
pitná voda
hovězí maso12 %
bramborový škrob
jedlá sůl s jódem
koření
cukr
aroma
extrakty koření
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 300: Kyselina askorbová (Antioxidant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1471 kJ / 100g
351.33 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky33.8 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny14.0 g/100g
Sacharidy1.0 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny16.1 g/100g
Sůl2.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je vychlazený výrobek hladký, barva svaloviny na řezu je světle růžová a tuk si zachovává světlou barvu. Povrchový vzhled tvar výrobku může být zachován po opracované anatomické části případně též po použité formě. Požadavky na povrchovou barvu výrobku se nestanovují.

Vůně a chuť

Chuť po použitém koření.

Přirozená vůně po použitém koření bez cizích pachů.

Konzistence

soudržná, pevná konzistence

Nadstandardní parametry

Obsah masa 80 %.

Technologický postup

Příprava surovin, tvarování boku se spojkou, formování, tepelné opracování, chlazení, krájení, balení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno06.08.2020 13:22:07
VytvořilDana Gabrovská
Změněno06.08.2020 13:22:07
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g