Tisk
Drůbeží tlačenka s vepřovou bílkovinou – 1 kg
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Drůbeží tlačenka |
Číslo cechovní normy | 2017-11-29-0353 |
Číslo výrobku | 2017-11-29-0353/0781 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Vařený drůbeží výrobek, obsah masa 50 %. |
Předkladatel | |
Společnost | Vodňanská drůbež, a.s. Radomilická 886 38901, Vodňany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595006310168 |
Typ balení | transparentní plastové střevo |
Velikost balení | 1 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
drůbeží maso | 50 % |
drůbeží vývar | |
kuřecí kůže | |
vepřová želatina | 3 % |
jedlá sůl | |
směs koření | |
sušená zelenina | |
extrakty koření | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
535 kJ / 100g | |
127.78 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 7.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.7 g/100g | Sacharidy | 0.2 g/100g | z toho cukry | 0.2 g/100g | Bílkoviny | 16 g/100g | Sůl | 1.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Na řezu výrobku je viditelná mozaika drůbežího masa a kousky koření. Bez cizích částic, chrupavek, kostí. Soudržný řez. Povrch hladký, lesklý, bez vzduchových bublin pod obalem |
Vůně a chuť | Chuť jemně slaná, jemně kořeněná. |
Konzistence | pevná, pružná, soudržná |
Nadstandardní parametry | Neobsahuje strojně oddělené maso, přídatné látky a rostlinné bílkoviny, česká potravina |
Technologický postup | Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuků do 10 %; obsah soli do 1,5 %. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 07.01.2019 09:55:23 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 07.01.2019 09:55:23 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |