Tisk

Drůbeží tlačenka s vepřovou bílkovinou – 2 kg

NázevHodnota
Cechovní normaDrůbeží tlačenka
Číslo cechovní normy2017-11-29-0353
Číslo výrobku2017-11-29-0353/0782
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Vařený drůbeží výrobek s obsahem masa 50 %.

Předkladatel
Společnost Vodňanská drůbež, a.s.
Radomilická 886
38901, Vodňany
s
Definice balení
EAN kód2925558020004
Typ balenítransparentní plastové střevo
Velikost balení2 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
drůbeží maso50 %
drůbeží vývar
kuřecí kůže
vepřová želatina3 %
jedlá sůl
směs koření
sušená zelenina
extrakty koření
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
535 kJ / 100g
127.78 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky7.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.7 g/100g
Sacharidy0.2 g/100g
z toho cukry0.2 g/100g
Bílkoviny16 g/100g
Sůl1.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Na řezu výrobku je viditelná mozaika drůbežího masa a kousky koření. Bez cizích částic, chrupavek, kostí. Soudržný řez. Povrch hladký, lesklý, bez vzduchových bublin pod obalem

Vůně a chuť

Chuť jemně slaná, jemně kořeněná.

Konzistence

pevná, pružná, soudržná

Nadstandardní parametry

Neobsahuje strojně oddělené maso, přídatné látky a rostlinné bílkoviny, česká potravina

Technologický postup

Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování,
chlazení, (případně krájení pro prodej nákroje v OA), balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku do 10 %; obsah soli do 1,5 %.

Uživatel
Vytvořeno21.12.2018 09:40:20
VytvořilDana Gabrovská
Změněno21.12.2018 09:40:20
ZměnilDana Gabrovská
Ocenění a značky kvality
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Procesní stavSchválený