Tisk

Škvarková pomazánka

NázevHodnota
Cechovní normaŠkvarková pomazánka
Číslo cechovní normy2019-05-24-0431
Číslo výrobku2019-05-24-0431/1732
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich
Charakteristika výrobku

Lahůdkářský výrobek.
okurky nakládané:[okurky, voda, cukr, konzervant (askorban sodný), kvasný ocet, jedlá sůl];
hořčice plnotučná [voda, hořčičné semeno, kvasný ocet lihový, cukr, jedlá sůl, výtažek koření].

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód290153
Typ baleníplastová miska
Velikost balení200 g
Způsob distribuce výrobkuvlastní prodejny, maloobchod
Složení
vepřové škvarky56 %
vepřové sádlo17 %
cibule
okurky nakládané
ocet kvasný lihový
vejce vařené
hořčice plnotučná
jedlá sůl
pepř černý mletý
cukr
extrakty koření
Přídatné látky
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
2047 kJ / 100g
488.89 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky50 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny18 g/100g
Sacharidy3.2 g/100g
z toho cukry0.6 g/100g
Bílkoviny9.2 g/100g
Sůl1.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

výrobek vzhledu pomazánky

 

Vůně a chuť

příjemná, typická pro škvarky a další použité složky

Konzistence

měkká, roztíratelná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah škvarků z vepřového hřbetního sádla.

Technologický postup

Příprava surovin – mletí škvarků společně s kořením, sádlem a dalšími použitými složkami (např. vejce, zelenina, hořčice, smažená cibule) – plnění do technologických obalů – balení- chlazení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno24.05.2019 07:56:14
VytvořilDana Gabrovská
Změněno24.05.2019 07:56:14
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený