Tisk
Škvarková pomazánka
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Škvarková pomazánka |
Číslo cechovní normy | 2019-05-24-0431 |
Číslo výrobku | 2019-05-24-0431/1732 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich |
Charakteristika výrobku | Lahůdkářský výrobek. |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 290153 |
Typ balení | plastová miska |
Velikost balení | 200 g |
Způsob distribuce výrobku | vlastní prodejny, maloobchod |
Složení | |
vepřové škvarky | 56 % |
vepřové sádlo | 17 % |
cibule | |
okurky nakládané | |
ocet kvasný lihový | |
vejce vařené | |
hořčice plnotučná | |
jedlá sůl | |
pepř černý mletý | |
cukr | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
2047 kJ / 100g | |
488.89 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 50 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g/100g | Sacharidy | 3.2 g/100g | z toho cukry | 0.6 g/100g | Bílkoviny | 9.2 g/100g | Sůl | 1.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | výrobek vzhledu pomazánky
|
Vůně a chuť | příjemná, typická pro škvarky a další použité složky |
Konzistence | měkká, roztíratelná |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah škvarků z vepřového hřbetního sádla. |
Technologický postup | Příprava surovin – mletí škvarků společně s kořením, sádlem a dalšími použitými složkami (např. vejce, zelenina, hořčice, smažená cibule) – plnění do technologických obalů – balení- chlazení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 24.05.2019 07:56:14 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 24.05.2019 07:56:14 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |