Tisk

finSTART BEZ GMO

NázevHodnota
Cechovní normaDoplňkové krmivo pro odstavená telata
Číslo cechovní normy2019-10-14-0452
Číslo výrobku2019-10-14-0452/2282
Zařazení dle legislativyKrmiva
Charakteristika výrobku

Obiloviny a výrobky z nich – krmivářské výrobky – krmné směsi;

 

složení vitaminového premixu a minerálních látek:
uhličitan vápenatý, chlorid sodný, oxid hořečnatý, dihydrogenfosforečnan vápenatý, vitamin A 17 500 m.j.,vitamin D3 4 250, m.j,, jód (jodid draselný) 0,75mg, E1 (síran železnatý monohydrát) 55 mg, měď (síran měďnatý pentahydrát) 10 mg, mangan (oxid manganatý) 49mg, zinek (oxid zinečnatý) 65 mg, selen (seleničitan sodný) 0,15mg.

Předkladatel
Společnost Zemědělské družstvo Senice na Hané
Vodní 214
783 45, Senice na Hané
Česká republika
Definice balení
Typ balenívolné, vakované nebo pytlované
Velikost balení25 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod, velkoobchod
Složení
pšeničné otruby
Ječmen setý
sojový extrahovaný šrot non GMO
vojtěšková moučka granulovaná
pšenice
sladový květ
extrahovaný šrot řepkový
melasa krmná
premix doplňkových látek
kaustický magnezit
chlorid sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Základní výživové hodnoty
Tuky2.55 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny g/100g
Sacharidy g/100g
z toho cukry5.3 g/100g
Bílkoviny17.4 g/100g
Sůl1.63 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

– vzhled – tvar typický pro daný výrobek, obvykle forma granule – válcovitý tvar;
– barva – převážně hnědo zelená.

Vůně a chuť

typická pro danou krmnou směs bez cizích příchutí a pachů.

Konzistence

suchá, pevný tvar.

Nadstandardní parametry

Obsahuje sójový extrahovaný šrot ze sóje, která byla získána v souladu s principy SSG

Technologický postup

– opracování krmných surovin šrotováním, mačkáním,na požadovanou strukturu
– příprava směsi mícháním s vitaminovými a minerálními premixy
– dávkování sypkých a kapalných krmných komponentů při šaržovém nebo kontinuálním odměřování nebo odvažování podle receptur směsí
– mísení (homogenizace) nadávkovaných komponentů
– koncová kontrola a možná úprava vyrobené směsi granulováním
– skladování a expedice vyrobených krmných směsí ve volném, vakovaném nebo pytlovaném stavu

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno31.07.2020 09:39:04
VytvořilDana Gabrovská
Změněno31.07.2020 09:39:04
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Prvorepublikový bok
Špekáčky se sýrem vázané cca 1,2 kg
Špekáčky pikant – vázané cca 1,2 kg
Špekáčky extra – vázané cca 1,2 kg
Váhalova paštika 300 g
Váhalova paštika 1 kg
Lipánek tvarohový  vanilka 130 g
Lipánek tvarohový  kakao 130 g
Lipánek tvarohový 130 g