Tisk
Dobrá vejce 3 cereálií s datem snášky na skořápce, halový chov, hmotnostní třída L, 6
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Česká vejce - konzumní skořápková vejce třídy A |
Číslo cechovní normy | 2015-12-02-0026 |
Číslo výrobku | 2015-12-02-0026/0406 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - vejce |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | ZLATÁ VEJCE, a.s. Tyršova 2075 256 01, Benešov Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594016241653 |
Typ balení | Krabička na vejce |
Velikost balení | 6 ks |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
vejce | 63 až 73 g |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
622 kJ / 100g | |
148.56 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 10.2 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.1 g/100g | Sacharidy | 0.9 g/100g | z toho cukry | 0.9 g/100g | Bílkoviny | 12.5 g/100g | Sůl | 0.33 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled skořápky – čistá, nepoškozená a normálního tvaru |
Vůně a chuť | Vůně – bez cizích zápachů |
Konzistence | Žloutek – nezřetelně viditelný, bez zřetelné obvodové hranice, bez cizích tělísek, barvy min. 10 dle stupnice La Roche |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup |
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 09.09.2017 19:45:00 |
Vytvořil | Juraj Schummer |
Změněno | 09.09.2017 19:45:00 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |