Tisk

DIANA Premium – Prémiové pralinky – 70% hořká čokoláda s celým lískovým oříškem

NázevHodnota
Cechovní normaČokoládové bonbony formované
Číslo cechovní normy2016-06-09-0161
Číslo výrobku2016-06-09-0161/1240
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny
Charakteristika výrobku

Formované čokoládové bonbony v hořké čokoládě (48 %) s lískooříškovou náplní (44 %) a celými jádry lískových ořechů (8 %).

 

původ hlavních složek:

Cukr – ČR
Kakaová hmota – Nizozemí
Rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový) – Švédsko
Pražená jádra lískových ořechů – Itálie
Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku – Nizozemí
Sušené mléko odstředěné –  ČR
Lískooříšková pasta –  Itálie

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019626355
Typ baleníPapírová krabička, bonbony umístěny v plastovém blistru
Velikost balení133 g
Obrázky
Diana_new_dark_3D-1
Složení
cukr
kakaová hmota
rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový)
pražená jádra lískových ořechů8 %
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
sušené mléko odstředěné
lískooříšková pasta4.8 %
kakaové máslo
laktóza
sušená syrovátka
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2372 kJ / 100g
566.52 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky41 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny21 g/100g
Sacharidy38 g/100g
z toho cukry34 g/100g
Bílkoviny79 g/100g
Sůl0.13 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina7.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Bonbon ve tvaru kulaté pralinky s plochým dnem, s přiměřeným leskem na povrchu, bez cizích příměsí. Tmavě hnědé barvy.

Vůně a chuť

Lískooříšková s chutí hořké čokolády, bez cizích chutí a vůní.

Konzistence

Tvrdá lesklá pralinka.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah lískooříškové pasty 4,8 %.

Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 70 %.

 

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Vlhkost při 105 °C – ČSN 53 0146-3 – max. 1,5 %;
Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 70 %;
Obsah lískooříškové pasty ve výrobku 4,8 %.;

Celkový počet mikroorg./g                              < 5×10 na třetí;
Plísně / g                                                              < 10;
Salmonella spp./25g                                           0;
Enterobakterie / g                                               < 5×10 na druhou.

Uživatel
Vytvořeno08.01.2019 06:52:34
VytvořilNikol Trsková
Změněno08.01.2019 06:52:34
Ocenění a značky kvality
Klasa
Procesní stav
Procesní stavSchválený