DIANA – pralinky z mléčné čokolády s celým lískovým oříškem
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Čokoládové bonbony formované |
Číslo cechovní normy | 2016-06-09-0161 |
Číslo výrobku | 2016-06-09-0161/0681 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny |
Charakteristika výrobku | Formované čokoládové bonbony v hořké čokoládě s lískooříškovou náplní a celými jádry lískových ořechů.
původ složek: Cukr – ČR; Upřesnění energetické hodnoty v kcal:
|
Předkladatel | |
Společnost | Carla spol. s r.o. Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595019621886 |
Typ balení | Papírový box, ve kterém jsou bonbony jednotlivě baleny |
Velikost balení | 133 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Obrázky | |
![]() ![]() | |
Složení | |
cukr | |
rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový) | |
kakaové máslo | |
pražená jádra lískových oříšků | 8 % |
sušené mléko plnotučné a odstředěné | |
kakaová hmota | |
lískooříšková pasta | 2.8 % |
laktóza | |
sušená syrovátka | |
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku | |
laktóza | |
emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát) | |
aroma | |
vanilkové aroma | |
Přídatné látky | |
E 322: Lecitiny (Antioxidant, emulgátor) | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
8 | Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
2335 kJ / 100g | |
557.68 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 35 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g/100g | Sacharidy | 53 g/100g | z toho cukry | 50 g/100g | Bílkoviny | 7.1 g/100g | Sůl | 0.2 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 1.6 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: bonbon ve tvaru kulaté pralinky s plochým dnem, s přiměřeným leskem na povrchu, bez cizích příměsí; |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: Lískooříšková s chutí mléčné čokolády, bez cizích chutí a vůní |
Konzistence | tvrdá lesklá pralinka |
Nadstandardní parametry | Minimální obsah Lískooříškové pasty ve výrobku 2,8 %;
|
Technologický postup | Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Vlhkost při 105 °C – ČSN 53 0146-3 – max. 1,5 %; Celkový počet mikroorg./g < 5×10 na třetí; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.09.2020 19:11:58 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.09.2020 19:11:58 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |