Tisk

DIANA – hořká – Delikátní lískooříškový dezert

NázevHodnota
Cechovní normaČokoládové bonbony formované
Číslo cechovní normy2016-06-09-0161
Číslo výrobku2016-06-09-0161/0680
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny
Charakteristika výrobku

Formované čokoládové bonbony v hořké čokoládě s lískooříškovou náplní a celými jádry lískových ořechů

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019621879
Typ baleníPapírový box, ve kterém jsou bonbony jednotlivě baleny
Velikost balení110 g
Obrázky
Diana-BOX-CECH-3D
Složení
cukr
kakaová hmota
rostlinný tuk (shea, kokosový a slunečnicový)
pražená jádra lískových oříšků
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
sušené odstředěné mléko
lískooříšková pasta4.8 %
kakaové máslo
laktóza
sušená syrovátka
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322: Lecitiny (Antioxidant, emulgátor)
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
2372 kJ / 100g
566.52 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky41 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny21 g/100g
Sacharidy38 g/100g
z toho cukry34 g/100g
Bílkoviny7.9 g/100g
Sůl0.13 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina7.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: bonbon ve tvaru kulaté pralinky s plochým dnem, s přiměřeným leskem na povrchu, bez cizích příměsí;
Barva: tmavě hnědá

Vůně a chuť

Chuť a vůně: Lískooříšková s chutí hořké čokolády, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá lesklá pralinka

Nadstandardní parametry

Minimální obsah Lískooříškové pasty ve výrobku 4,8 %
Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě min. 70 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení

Formované čokoládové bonbony v hořké čokoládě s lískooříškovou náplní a celými jádry lískových ořechů

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno10.12.2018 15:22:32
VytvořilDana Gabrovská
Změněno10.12.2018 15:22:32
Procesní stav
Procesní stavSchválený