Tisk
Deluxe Pražská šunka 1,25 kg
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunka nejvyšší jakosti |
Číslo cechovní normy | 2016-08-01-0068 |
Číslo výrobku | 2016-08-01-0068/0930 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Celosvalová šunka nejvyšší jakosti ve tvaru vepřové kýty v kartonku |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 20591403 |
Typ balení | folie,etiketa,karton |
Velikost balení | 1.25 kg |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
vepřová kýta | 96 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2.2 % |
cukr | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | do 150mg/kg |
E 451 - Trifosforečnany | do 5000mg/kg |
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
811 kJ / 100g | |
193.69 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 12.4 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.8 g/100g | Sacharidy | 0.3 g/100g | z toho cukry | 0.1 g/100g | Bílkoviny | 20.4 g/100g | Sůl | 2.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Celosvalová šunka nejvyšší jakosti zauzená, formovaná do tvaru vepřové kýty.Na povrchu přirozené tukové krytí a kůže. |
Vůně a chuť | jemně slaná,lahodná,zauzená |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa 96%,neobsahuje potravinové alergeny,zauzeno přírodním kouřem |
Technologický postup | V souladu s postupem pro Zaručenou tradiční specialitu-Pražská šunka |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku max. 15%,obsah ČSB min. 16%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.12.2019 12:17:50 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 06.12.2019 12:17:50 |
Ocenění a značky kvality | |
Zaručená tradiční specialita | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |