Tisk

Delikatesní tatarská omáčka “ Karlova Koruna“

NázevHodnota
Cechovní normaTatarská omáčka
Číslo cechovní normy2017-08-22-0325
Číslo výrobku2017-08-22-0325/1998
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - výrobky z vajec - majonézy
Charakteristika výrobku

Tatarská omáčka. Studená ochucená emulgovaná omáčka.

Předkladatel
Společnost ZÁRUBA FOOD a.s.
Vrbenská 27
370 01, České Budějovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594002111519
Velikost balení380 g
Složení
majonéza
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Základní výživové hodnoty
Tuky41 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.6 g/100g
Sacharidy8.3 g/100g
z toho cukry5.4 g/100g
Bílkoviny0.6 g/100g
Sůl1.83 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

homogenní s rovnoměrně rozptýlenými kousky zeleniny;Barva – bělavá s viditelnými kousky zeleniny

Vůně a chuť

Chuť – lahodná, mírně nakyslá, po použitých přísadách – zelenině a koření

Vůně – lehce nakyslá, typická pro ochucenou majonézu

Konzistence

homogenní

Nadstandardní parametry

Obsah řepkového oleje min. 40 %, bez konzervačních látek, barviv, aromat

Technologický postup

Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno07.01.2020 10:26:41
VytvořilTereza Marešová
Změněno07.01.2020 10:26:41