Tisk
Delikatesní tatarská omáčka “ Karlova Koruna“
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tatarská omáčka |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0325 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0325/1998 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - výrobky z vajec - majonézy |
Charakteristika výrobku | Tatarská omáčka. Studená ochucená emulgovaná omáčka. |
Předkladatel | |
Společnost | ZÁRUBA FOOD a.s. Vrbenská 27 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594002111519 |
Velikost balení | 380 g |
Složení | |
majonéza | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 41 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.6 g/100g | Sacharidy | 8.3 g/100g | z toho cukry | 5.4 g/100g | Bílkoviny | 0.6 g/100g | Sůl | 1.83 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | homogenní s rovnoměrně rozptýlenými kousky zeleniny;Barva – bělavá s viditelnými kousky zeleniny |
Vůně a chuť | Chuť – lahodná, mírně nakyslá, po použitých přísadách – zelenině a koření Vůně – lehce nakyslá, typická pro ochucenou majonézu |
Konzistence | homogenní |
Nadstandardní parametry | Obsah řepkového oleje min. 40 %, bez konzervačních látek, barviv, aromat |
Technologický postup | Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 07.01.2020 10:26:41 |
Vytvořil | Tereza Marešová |
Změněno | 07.01.2020 10:26:41 |