Tisk
K-Mistři od Fochu Grilovací koleno bez kosti
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1045 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | použitá solicí směs: |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 286164 |
Typ balení | Vakuové balení |
Velikost balení | 0.825 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové koleno bez kosti | 95 % |
voda | |
solicí směs | |
dextróza | |
cukr | |
koření | |
extrakty koření | |
glukózový sirup | |
Přídatné látky | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E250 dusitan sodný | |
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 415 - Xanthan | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
683 kJ / 100g | |
163.12 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 9.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.0 g/100g | Sacharidy | 2.6 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 18.0 g/100g | Sůl | 2.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení. |
Konzistence | konzistence pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Vykoštěná kolena se lákují, masírují, po zaležení se uloží kůží na rošt a odvaří se na teplotu 70°C v jádře následně se zasuší a lehce zaudí. Po vychlazení se zabalí do vakua. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 95 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 24.06.2020 12:55:22 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 24.06.2020 12:55:22 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |