Tisk

K – Purland Grilovací koleno bez kosti

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/1045
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

použitá solicí směs:
jedlá sůl kamenná, konzervant E250, cukr, dextróza, škrobový sirup sušený, jodičnan draselný.

Předkladatel
Společnost Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
251 01, Říčany
Česká republika
Definice balení
EAN kód286164
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení0.825 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové koleno bez kosti95 %
voda
solicí směs
dextróza
cukr
koření
extrakty koření
glukózový sirup
Přídatné látky
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E250 dusitan sodný
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 415 - Xanthan
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
683 kJ / 100g
163.12 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky9.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.0 g/100g
Sacharidy2.6 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny18.0 g/100g
Sůl2.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části

Vůně a chuť

Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení.

Konzistence

konzistence pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa;
2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Vykoštěná kolena se lákují, masírují, po zaležení se uloží kůží na rošt a odvaří se na teplotu 70°C v jádře následně se zasuší a lehce zaudí. Po vychlazení se zabalí do vakua.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa – 95 %

Uživatel
Vytvořeno18.09.2018 13:09:24
VytvořilDana Gabrovská
Změněno18.09.2018 13:09:24
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený