Tisk
K – Mistři od Fochu Klobása se sýrem
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně neopracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0076 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0076/1050 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | Výrobek v přírodním vepřovém střevě. |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727006496 |
Typ balení | ochranná atmosféra, vanička s folií |
Velikost balení | 660 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 80 % |
vepřové sádlo | 7 % |
sýr Eidam | 7 % |
jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný) | |
cukr | |
koření | |
Přídatné látky | |
E 331: Citráty sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant) | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
943 kJ / 100g | |
225.22 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 18.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 5.4 g/100g | Sacharidy | 2.3 g/100g | z toho cukry | 0.6 g/100g | Bílkoviny | 14.0 g/100g | Sůl | 1.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | viditelné zrno, barva narůžovělá, viditelné kousky sýra. |
Vůně a chuť | Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a sýru. Vůně: jemná, po použitém koření. |
Konzistence | měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; 2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad. |
Technologický postup | Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření a dýr, řádně se promíchá a rozemele na řezačce, po vychlazení se plní do vepřových střev o průměru 28/30mm a přetáčí se na velikost porce, poté se rozdělí na jednotlivé porce. Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 80 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 23.09.2020 14:10:13 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 23.09.2020 14:10:13 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |