Tisk
Ďábelský salát
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Holandský salát |
Číslo cechovní normy | 2018-02-02-0364 |
Číslo výrobku | 2018-02-02-0364/2200 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.) |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | GASTRO-MENU EXPRESS a.s. Konská 199 739 61, Třinec Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595190707225 |
Typ balení | vanička s víčkem |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
majonéza(řepkový olej, pitná voda, sušené vaječné žloutky, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, guarová guma) | |
sýr Eidam | 33 % |
kapie červená | 4.5 % |
jogurt bílý | 11 % |
cukr | |
ocet kvasný lihový | |
jedlá sůl | |
koření | |
paprikový extrakt | |
Přídatné látky | |
E 202: Sorbát draselný (Konzervant) | |
E 211 - Benzoát sodný | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
E 330 - Kyselina citrónová | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1176 kJ / 100g | |
280.87 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 25.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 5.0 g/100g | Sacharidy | 3.0 g/100g | z toho cukry | 2.5 g/100g | Bílkoviny | 11.0 g/100g | Sůl | 1.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: pastovitá hmota s patrnými částicemi sýra, viditelné kousky kapie sterilované, salát dobře rozmíchaný, spojený majonézou; |
Vůně a chuť | chuť a vůně: příjemná sýrovo-majonézová, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách |
Konzistence | konzistence (textura, viskozita…): pomazánka roztíratelné konzistence s kousky eidamu a kapie, suroviny spojené majonézou |
Nadstandardní parametry | Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s vyjímkou cukru |
Technologický postup | Není specifikován. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 05.06.2020 12:34:19 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 05.06.2020 12:34:19 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |