Tisk

Cukrářská poleva tmavá

NázevHodnota
Cechovní normaCukrářská poleva extra tmavá
Číslo cechovní normy2016-06-09-0154
Číslo výrobku2016-06-09-0154/0480
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - tekuté výrobky z cukru
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019690018
Typ baleníPlastový sáček
Velikost balení100 g
Obrázky
Poleva-tmava-100g-NEW-CECH-3D
Složení
cukr
plně ztužený rostlinný tuk palmojádrový (certifikace RSPO)
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
sušená syrovátka
aroma
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2381 kJ / 100g
568.66 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky38.6 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny36 g/100g
Sacharidy51.6 g/100g
z toho cukry50.3 g/100g
Bílkoviny2.8 g/100g
Sůl0.28 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina3.5 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: lesklá, hladká, v různých tvarech,

barva: tmavě hnědá

Vůně a chuť

příjemně kakaová, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem

Nadstandardní parametry

Minimální obsah kakaového prášku 11 %, Maximální obsah tuku 40 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno10.12.2018 11:50:51
VytvořilNikol Trsková
Změněno10.12.2018 11:50:51
Procesní stav
Procesní stavSchválený