Tisk

Cukrářská poleva mléčná

NázevHodnota
Cechovní normaCukrářská poleva mléčná
Číslo cechovní normy2016-06-09-0153
Číslo výrobku2016-06-09-0153/0482
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - tekuté výrobky z cukru
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019690032
Typ baleníPlastový sáček
Velikost balení100 g
Obrázky
Poleva-mlecna-100g-modra-NEW-CECH-3D
Složení
cukr
plně ztužený rostlinný tuk palmojádrový (certifikace RSPO)
sušené odstředěné mléko
kakaová hmota
sušená syrovátka
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
aroma
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2450 kJ / 100g
585.14 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky40.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny38 g/100g
Sacharidy51.5 g/100g
z toho cukry50.4 g/100g
Bílkoviny3.6 g/100g
Sůl0.08 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: lesklá, hladká, v různých tvarech,

barva: hnědá

Vůně a chuť

Čokoládovomléčná, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah mléčné sušiny 5 %,

Maximální obsah tuku 40 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno10.12.2018 11:47:35
VytvořilNikol Trsková
Změněno10.12.2018 11:47:35
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený