Tisk
Crème fraîche, zakysaná smetana francouzského typu, 36 % tuku
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Zakysaná smetana zrající v obalu |
Číslo cechovní normy | 2018-06-28-0393 |
Číslo výrobku | 2018-06-28-0393/1104 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - zakysaná smetana |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | BOHEMILK, a.s. Podzámčí 385 517 73, Opočno Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592206367503 |
Typ balení | plastový kbelík |
Velikost balení | 1 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod, velkoobchod |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
smetana | |
smetanová kultura | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1401 kJ / 100g | |
334.61 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 36 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 22 g/100g | Sacharidy | 2.8 g/100g | z toho cukry | 2.8 g/100g | Bílkoviny | 2.2 g/100g | Sůl | 0.10 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Smetanově bílá barva. |
Vůně a chuť | Jemná, smetanově nakyslá chuť, bez cizích pachů a příchutí. |
Konzistence | Hustá, krémová, stejnorodá. |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | 1. Příprava pasterované smetany o požadované tučnosti; |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Vyhovuje požadavkům Nařízení komise ES 2073/2005 o mikrobiologických požadavcích na potraviny v platném znění. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 03.09.2018 09:06:42 |
Vytvořil | Eva Šachová |
Změněno | 03.09.2018 09:06:42 |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |