Tisk

Čokoládové jazýčky mléčné – 100 g

NázevHodnota
Cechovní normaMléčná čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0151
Číslo výrobku2016-06-09-0151/0953
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku

Čokoláda formovaná do A-PET blistru, blistr je balen do papírové krabičky, která je zabalena do smrštitelné folie, 100 g

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019693227
Typ baleníArray
Velikost balení50 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Obrázky
VH262 cokoladove-jazycky-z-mlecne-cokolady-100-g-2
Složení
cukr
kakaové máslo
sušené odstředěné mléko plnotučné
kakaová hmota
sušené mléko odstředěné
sušená syrovátka
laktóza
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2255 kJ / 100g
538.57 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky32.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny20.0 g/100g
Sacharidy57.0 g/100g
z toho cukry56.0 g/100g
Bílkoviny6.6 g/100g
Sůl0.3 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina1.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

– Vzhled: Lesklá, hladká, v různých tvarech
– Barva: hnědá

Vůně a chuť

Příjemně čokoládomléčná

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah kakaové sušiny 32 %
Obsah mléčné sušiny min. 18 %
Obsah mléčného tuku min. 4 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování, formování a balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno23.05.2018 12:36:33
VytvořilDana Gabrovská
Změněno23.05.2018 12:36:33
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený