Tisk

Čokoládové jazýčky – Mléčná a bílá čokoláda (50 %/50 %)

NázevHodnota
Cechovní normaMléčná čokoláda
Číslo cechovní normy2016-06-09-0151
Číslo výrobku2016-06-09-0151/1245
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda mléčná
Charakteristika výrobku

Čokoláda formovaná do A-PET blistru, blistr je balen do papírové krabičky, která je zabalena do smrštitelné fólie, 100 g

Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019693715
Typ baleníA-PET blistr v papírové krabičce a smrštitelné fólii
Velikost balení100 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
cuk
kakaové máslo
sušené mléko plnotučné
kakaová hmota
sušená syrovátka
laktóza
sušené mléko odstředěné
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476: Polyglycerolpolyricinoleát (Emulgátor)
Alergeny
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2290 kJ / 100g
546.93 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky32 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny20 g/100g
Sacharidy58 g/100g
z toho cukry58 g/100g
Bílkoviny5.4 g/100g
Sůl0.28 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina0.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: lesklá, hladká, v různých tvarech

barva: hnědá

Vůně a chuť

Příjemně čokoládomléčná, smetanová, bez cizích chutí a vůní

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem.

Nadstandardní parametry
  • Minimální obsah celkové kakaové sušiny 30 %
  • Obsah mléčné sušiny min. 16 %
  • Obsah mléčného tuku min. 4 %
Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno02.01.2019 06:43:04
VytvořilNikol Trsková
Změněno02.01.2019 06:43:04
Procesní stav
Procesní stavSchválený