Tisk

Čokoláda na vaření 44 %

NázevHodnota
Cechovní normaČokoláda na vaření
Číslo cechovní normy2016-06-09-0160
Číslo výrobku2016-06-09-0160/0479
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019696792
Typ baleníBOPP folie
Velikost balení100 g
Obrázky
Coko-vareni-100g02-3D
Složení
cukr
kakaová hmota
kakaové máslo
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
sušená syrovátka
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
2187 kJ / 100g
522.33 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky31 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny19.2 g/100g
Sacharidy54.1 g/100g
z toho cukry51.9 g/100g
Bílkoviny2.6 g/100g
Sůl0.15 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina5.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Lesklá, hladká, v různých tvarech

Barva: tmavě hnědá

Vůně a chuť

Příjemně čokoládová

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem.

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkového tuku 30 %,

minimální obsah kakaové sušiny 40 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno10.12.2018 15:13:33
VytvořilNikol Trsková
Změněno10.12.2018 15:13:33
Procesní stav
Procesní stavSchválený