Tisk
Čokoláda na vaření Premium
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Čokoláda na vaření |
Číslo cechovní normy | 2016-06-09-0160 |
Číslo výrobku | 2016-06-09-0160/1990 |
Zařazení dle legislativy | Přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Carla spol. s r.o. Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | BOPP folie |
Velikost balení | 200 g |
Obrázky | |
![]() | |
Složení | |
kakaová hmota | |
cukr | |
kakaové máslo | |
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku | |
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR | |
Přídatné látky | |
E 322 - Lecitiny | |
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
2310 kJ / 100g | |
551.71 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 39 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 24.2 g/100g | Sacharidy | 42.0 g/100g | z toho cukry | 39.0 g/100g | Bílkoviny | 5.9 g/100g | Sůl | 0.025 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 8.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: lesklý, hladký |
Vůně a chuť | Hořce čokoládová, bez cizích chutí a vůní. |
Konzistence | tvrdá s ostrým lomem |
Nadstandardní parametry | Minimální obsah celkového tuku 30 %, minimální obsah kakaové sušiny 40 % |
Technologický postup | Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 02.12.2019 10:38:54 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 02.12.2019 10:38:54 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |