Tisk

Čokoláda na vaření Premium

NázevHodnota
Cechovní normaČokoláda na vaření
Číslo cechovní normy2016-06-09-0160
Číslo výrobku2016-06-09-0160/1990
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoláda hořká
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
Typ baleníBOPP folie
Velikost balení200 g
Obrázky
čokoládan na vaření prémium 200g
Složení
kakaová hmota
cukr
kakaové máslo
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
Přídatné látky
E 322 - Lecitiny
E 476 - Polyglycerolpolyricinoleát
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
2310 kJ / 100g
551.71 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky39 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny24.2 g/100g
Sacharidy42.0 g/100g
z toho cukry39.0 g/100g
Bílkoviny5.9 g/100g
Sůl0.025 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina8.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: lesklý, hladký
Barva: tmavě hnědá

Vůně a chuť

Hořce čokoládová, bez cizích chutí a vůní.

Konzistence

tvrdá s ostrým lomem

Nadstandardní parametry

Minimální obsah celkového tuku 30 %,

minimální obsah kakaové sušiny 40 %

Technologický postup

Dle klasické technologie výroby: mísení, zjemňování na válcích, konšování, temperování a formování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno02.12.2019 10:38:54
VytvořilDana Gabrovská
Změněno02.12.2019 10:38:54
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený