Tisk

CHMELINKY- s tradičním českým chmelem

NázevHodnota
Cechovní normaČokoládové bonbony formované
Číslo cechovní normy2016-06-09-0161
Číslo výrobku2016-06-09-0161/0468
Zařazení dle legislativyPřírodní sladidla, med, cukrovinky, kakao a výrobky z nich - čokolády - čokoládové bonbóny
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Carla spol. s r.o.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595019695528
Typ baleníAl-folie a polyamid/PE-folie
Velikost balení130 g
Obrázky
218 - chmelinky_3D
Složení
kakaová hmota
cukr
kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
kakaové máslo
emulgátor (sójový lecitin)
aroma
vanilkový extrakt BOURBON MADAGASKAR
chmelová náplň
cukr
glukózový sirup
voda
chmelový homogenát (4 %)4 až 4 %
Přídatné látky
E 330 - Kyselina citrónová
E 300 - Kyselina askorbová
Alergeny
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1839 kJ / 100g
439.22 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky18.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny11.2 g/100g
Sacharidy62.3 g/100g
z toho cukry55.5 g/100g
Bílkoviny4 g/100g
Sůl0.01 g/100g
Ostatní výživové hodnoty výrobku
vláknina5.4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Lesklý, hladký, formovaný bonbon,

Barva: dle použité čokolády a náplně

Vůně a chuť

Příjemně hořcečokoládová, náplň s přirozenou chutí podle použité náplně

Konzistence

tvrdá lesklá pralinka

Nadstandardní parametry
  • Minimální obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě 70 %
  • celkový obsah čokolády minimálně 30 % celkové hmotností výrobku
Technologický postup

Viz. příslušná technologie:

  1. mísení,
  2. zjemňování na válcích,
  3. konšování,
  4. temperování a formování,
  5. plnění
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno09.09.2017 19:38:02
VytvořilNikol Trsková
Změněno09.09.2017 19:38:02
Procesní stav
Procesní stavSchválený